Specialisten.

die meedenken.

Het merk K-Stove is eigendom van Solvos4 B.V.

Sinds 2012 is het merk K-Stove gespecialiseerd in het meedenken met de eigenaren van vakantieparken en campings. Inmiddels hebben wij daarvoor de divisie Solvos4Leisure opgezet.

Specialisten die meer doen dan alleen verkopen, wij denken mee vanuit de visie van de parkeigenaar en hoe we het de gasten zo comfortabel mogelijk kunnen maken met een verantwoorde investering.

Wanneer er gestookt wordt met pellets die EN-A1 plus en NTA 8080 (Better Biomass) gecertificeerd zijn ben je er zeker van dat je CO² neutraal verwarmt.

Naast ons eigen merk K-Stove voert Solvos4 B.V. diverse producten die aansluiten op de behoeftes van deze tijd waarin we steeds meer gedreven worden om klimaat vriendelijk te verwarmen en te koelen. Dit in de breedste zin.

Om duidelijk te maken dat we ons hebben gespecialiseerd in de Leisure markt hebben we in maart 2022 de divisie Solvos4Leisure opgezet.

In deze divisie werken we samen met producenten van diverse apparatuur die niet alleen verwarmt, maar ook koelt.

Door de klimaatverandering hebben we ervaren dat de diverse toepassingen die vandaag de dag mogelijk zijn oplossingen bieden die niet alleen het comfort van de gasten op de campings en vakantieparken vergroot, maar de kosten voor de eigenaren reduceert door het combineren van de mogelijkheden die markt vandaag de dag biedt.

Samen met de klant zoeken we dan ook naar de beste oplossing voor de desbetreffende situatie.

Interesse?
Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. We denken graag met u mee!